Pořádají Podporují

Vyhodnocovací setkání - Evaluationstreffen 31.03.2020

Vyhodnocovací setkání - Evaluationstreffen 31.03.2020

Spolek KNOFLÍK a Vzdělávací středisko mládeže ve Waldmünchenu Vás srdečně zvou na vyhodnocovací setkání projektu „Digitálně internacionálně“, které se uskuteční v úterý 31. března 2020 v Plzni.

Spolek KNOFLÍK a Vzdělávací středisko mládeže ve Waldmünchenu Vás srdečně zvou na vyhodnocovací setkání projektu „Digitálně internacionálně“ (www.i-digi.eu), které se uskuteční v úterý 31. března 2020 v Plzni. Akce se bude konat v konferenčních prostorech hotelu Vienna House Easy Plzeň (Vienna House Easy Plzeň, U Prazdroje 6, 301 00 Plzeň).

 

V rámci projektu „Digitálně internacionálně“ podporujeme výměnu mládeže v příhraničním regionu. Účastníci si při seminářích zkouší klíčové kompetence, jako například využití cizího jazyka, počítačovou gramotnost, znalosti z oblasti kultury a mluvený projev. Během společného projektového týdne mladí lidé z Česka a Bavorska společně programují a prezentují např. technologické nápady pro Smart gardening, navštěvují inovativní společnosti v regionu a prostřednictvím simulační hry se seznamují s ekonomickými podmínkami pro podnikání od první do čtvrté fáze průmyslové revoluce.

 

Jsme právě v polovině projektu! Po celkem sedmi seminářích chceme společně s učiteli a řediteli škol, firmami a zapojenými multiplikátory

 

·       prezentovat a zhodnotit výsledky projektu a použité metody

·       poskytnout nové impulsy pro spolupráci mezi školami a firmami

·       diskutovat o tom, jak se mají mladí lidé připravovat na budoucnost.

 

Chybí Vám v programu důležité téma, které byste chtěli prezentovat nebo diskutovat s ostatními účastníky? Prosím, kontaktujte nás!

 

Žádáme Vás o přihlášení do 03. 03. 2020 pomocí následujícího odkazu: Přihláška na Vyhodnocovací setkání

 

Těšíme se na setkání s Vámi v Plzni.

 


Publikováno: 20. 2. 2020